Voertuigen
Filter expand

Mercedes Minibus (PVMD)

Premium
9
5
M
214g/km

Volkswagen Minibus T5 Court (PVMD)

Premium
9
5
M
168g/km

Volkswagen Minibus T5 (PVMD)

Premium
9
5
M
168g/km

Opel Vivaro (PVMD)

Premium
9
5
M
203g/km

Minibusjes voor elke groepsuitstap

Plant u een concertbezoek of een teambuildingactiviteit met een groep? Dan kunt u bij Rent A Car terecht voor de verhuur van minibusjes met plaats voor 9 personen (8 passagiers en 1 chauffeur). Zo hoeft u niet met 2 wagens te reizen, maar stapt u gezellig allemaal samen in dezelfde auto. Plezier verzekerd, nog voor u op de bestemming bent. Onze minibusjes kunt u ook voor 1 dag huren. Zo gaat u samen met uw collega’s naar dat personeelsfeestje.

Zonder zorgen onderweg

De minibusjes voor verhuur zijn steeds perfect onderhouden. En om al uw reiszorgen weg te nemen, zorgen wij ook voor alle nodige verzekeringen:

Bovendien is een 2e chauffeur gratis verzekerd. Vergeet uw GPS niet aan te vragen. Zo bereikt u gegarandeerd veilig en wel uw bestemming.

Al onze prijzen zijn transparant en volledig. Bekijk ons aanbod en vraag gerust meer informatie. Rent A Car adviseert u graag bij de juiste keuze van uw minibus. Bestel onmiddellijk online of ga langs in een agentschap in uw buurt.

Even geduld a.u.b.

Wij zoeken de beste prijzen voor uw auto huur zoekopdracht.

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork