Verhuurkantoren


 

50 agentschappen tot jouw dienst

Door de jaren heen heeft Rent A Car een netwerk opgebouwd van 50 verhuurkantoren, van aan de kust tot in de Hoge Venen, en van Charleroi tot in de Kempen. Zo kan je overal in België terecht voor betrouwbare autoverhuur. Met een persoonlijke aanpak en een voorstel op maat:

  • Huur vanaf 1 dag tot 1 jaar
  • Snelle levertermijnen van recente wagens
  • Goedkope oplossingen voor jouw vervoersbehoeften

Jouw auto terugbrengen zonder om te rijden

Doordat wij overal in België aanwezig zijn, kunnen wij jou een buitengewone flexibiliteit bieden. Huur bijvoorbeeld een auto in de Ardennen en lever hem terug in bij een van onze filialen aan de kust. Val je in Limburg in panne? Dan kan je jouw vervangwagen terugbrengen naar een agentschap bij jouw thuisadres in Antwerpen.

Klik op een kantoor in jouw buurt voor contactgegevens & meer informatie over onze autoverhuur. 

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork