Voertuigen
Filter expand

Opel Zafira Diesel (IVMD)

Intermediate
7
5
M
119g/km

Renault Grand Scenic Diesel (IVMD)

Intermediate
7
5
M
119g/km

Opel Zafira B (IVMR)

Intermediate
7
5
M
154g/km

VW MULTIVAN (FVAR)

Fullsize
7
5
A
181g/km

Plant u een leuke groepsreis met uw vrienden? Of gaat u met het hele gezin op vakantie? Dan kunt u een ruime monovolume huren bij Rent A Car. In deze wagens met comfortabele plaatsen voor 7 personen kunt u gemakkelijk uw bagage kwijt.

Met een gerust hart op reis

Als u een monovolume verhuurt, is een diefstal- en schadeverzekering steeds inbegrepen. U kunt ook rekenen op Europese pechbijstand. En dat 24/24 en 7/7. Huur een GPS. Dan bereikt u sowieso vlotjes uw bestemming. Ook over de kosten voor uw brandstof hoeft u zich geen zorgen te maken. Rent A Car houdt zijn wagenpark steeds modern. Daardoor zijn al onze monovolumes zuinig in verbruik en hebben ze een lage CO2-uitstoot.

Huur een monovolume in uw buurt

Rent A Car beschikt over 40 agentschappen in België. Zo vindt u steeds een filiaal in uw buurt, waar onze medewerkers u graag adviseren bij de juiste keuze. U kunt uw monovolume ook eenvoudig online huren. Per type wagen vindt u de nodige informatie. Reserveer nu uw wagen voor een zorgeloos uitstapje!

Even geduld a.u.b.

Wij zoeken de beste prijzen voor uw auto huur zoekopdracht.

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork