Voertuigen
Filter expand

Opel Zafira Diesel (IVMD)

Intermediate
7
5
M
119g/km

Renault Grand Scenic Diesel (IVMD)

Intermediate
7
5
M
119g/km

Opel Zafira B (IVMR)

Intermediate
7
5
M
154g/km

VW MULTIVAN (FVAR)

Fullsize
7
5
A
181g/km

Plan je een leuke groepsreis met jouw vrienden? Of ga je met het hele gezin op vakantie? Dan kan je een ruime monovolume huren bij Rent A Car. In deze wagens met comfortabele plaatsen voor 7 personen kan je gemakkelijk jouw bagage kwijt.

Met een gerust hart op reis

Als je een monovolume verhuurt, is een diefstal- en schadeverzekering steeds inbegrepen. Je kan ook rekenen op Europese pechbijstand. En dat 24/24 en 7/7. Huur een GPS. Dan bereik je sowieso vlotjes jouw bestemming. Ook over de kosten voor jouw brandstof hoef je je geen zorgen te maken. Rent A Car houdt zijn wagenpark steeds modern. Daardoor zijn al onze monovolumes zuinig in verbruik en hebben ze een lage CO2-uitstoot.

Huur een monovolume in jouw buurt

Rent A Car beschikt over 50 agentschappen in België. Zo vind je steeds een filiaal in jouw buurt, waar onze medewerkers je graag adviseren bij de juiste keuze. Je kunt jouw monovolume ook eenvoudig online huren. Per type wagen vind je de nodige informatie. Reserveer nu jouw wagen voor een zorgeloos uitstapje!

Even geduld a.u.b.

Wij zoeken de beste prijzen voor uw auto huur zoekopdracht.

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork