Promoties


Bij Rent A Car kan je steeds voordelig een auto huren. Of je nu een zuinige personenwagen zoekt, een camionette, een minibus of een luxe wagen. Geniet dankzij onze regelmatige promoties van nóg scherpere prijzen.

Hier houden we je ook op de hoogte van onze Rent A Car nieuwtjes. Nieuwe partnerships, exclusieve voordelen voor bedrijven of de opening van een filiaal in jouw buurt? Je komt het als eerste te weten.

Een auto huren aan stuntprijzen? Houd deze pagina in de gaten! 

Touring ledenvoordeel -20%

Als Touring-lid geniet je, op vertoning van jouw lidkaart, exclusief van een permanente korting van 20% op alle dag- en weektarieven !

Speciale zomerprijzen

Heeft u binnenkort een leuke vakantie in het vooruitzicht, of plant u een leuke city trip?  Rent A Car helpt u graag uw budget te beperken, en biedt u daarom in juli en augustus speciale zomerpromoties aan.  

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork