Uitzonderlijke lentepromotie -20%

Ga terug

 
PROMO SPEC2023 – UITZONDERLIJKE KORTING VAN 20%
 
Rent A Car, uw partner in mobiliteit, biedt momenteel een uitzonderlijke korting aan van 20%. 
 
Bespaar 20% op de weekprijs of de weekendprijs op ALLE kleine en middenklasse wagens in ELK van onze 40 agentschappen over heel België. Dit uitzonderlijk aanbod is geldig op reservaties die gemaakt worden met een vertrekdatum tot 1 juli 2023. Dit aanbod is geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Dus wees er snel bij!
 
Boek vandaag nog uw reservatie online met de promocode SPEC2023* en geniet morgen al van mobiliteit zonder zorgen.
 
*In het gele veld rechts is uw promocode automatisch aangevinkt.  Indien u via de home page van rentacar.be boekt, vink dan het veld PROMO aan en voer SPEC2023 in om uw reservatie met 20% korting meteen in te plannen of een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Reisschema

Ophalen

InleverenDorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork