Opel Insignia SW AUT (SWAR )


Standard
Ga terug

5
5
A
149g/km

U houdt van klasse en wil zich graag verplaatsen in een mooie comfortabele automaat, met een overschot aan laadruimte en uitgerust met interessante opties ?

Dan stelt Rent A Car u graag de luxueuze Opel Insignia SW voor.  Uigerust met interessante opties en een hoogwaardig design, is deze wagen een streling voor het oog.

Bovendien bent u steeds zeker van een zeer recente auto met een lage CO2-uitstoot en een interessant brandstofverbruik.

Reisschema

Ophalen

InleverenDorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork