Renault Clio (EDMD )


Economy
Ga terug

5
5
M
90g/km

Ben je op zoek naar een goedkope huurwagen waarmee je snel naar de gewenste bestemming kan vertrekken?  Dan stelt Rent A Car je graag deze compacte stadswagen voor aan de scherpste prijs. 

Deze vinnige auto gidst je als geen ander vlekkeloos door het stadsverkeer.

Bovendien ben je steeds zeker van een zeer recente auto met een lage CO2-uitstoot en een interessant brandstofverbruik.

 

Reisschema

Ophalen

Inleveren



Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork