Partner voor ieder bedrijf

Ga terug

Mobiliteit zonder zorgen, flexibiliteit tot in de details.

Sinds de oprichting van Rent A Car in 1984 zijn de diensten uitgegroeid tot een nationale troef voor het verhuren van personen- en bestelwagens op korte en lange termijn.

Het engagement van Rent A Car luidt dan ook:

Een kwalitatieve en snelle dienstverlening, van start tot finish.

Dankzij een nationaal netwerk van 50 agentschappen staan we voor een hoogkwalitatieve service, haarscherpe prijzen, glasheldere contracten, een ruim aanbod met nieuwe en betrouwbare wagens en niet de minste administratieve rompslomp.

Een verdiende ISO 9000-kwalificatie!

Als bekroning voor de talrijke inspanningen mochten we dan ook in december 2002 het ISO certificaat ontvangen.

De expert in het verhuren op korte en middellange termijn, voor alle doeleinden.

Nood aan een tijdelijke vervanging van jouw wagen? Een onverwachte levering? Een personeels- of bedrijfsfeestje en zelf geen gepast vervoermiddel? Voor alle doeleinden hebben wij het gepaste voertuig ter beschikking.

Een wagenpark, voorzien op alle omstandigheden.

Rent A Car is een toonaangevende organisatie in het verhuren op korte en lange termijn van stads- en gezinswagens, berlines, breaks en luxewagens, monovolumes, minibussen en bestelwagens. Met laadruimtes van 3m³ tot 20m³ en een laadvermogen van 560 kg tot 1,5 ton zijn de bedrijfwagens van Rent a Car op alles berekend. Van personenwagen tot bestelwagens, voor al jouw vervoerswensen heeft Rent A Car een passende oplossing.

Reserveer online, via ons gratis nummer 0800/99999 of kom langs bij één van onze 50 agentschappen over heel België.

Glasheldere contracten - Klantgerichte service - Competitieve bedrijfstarieven

Partner voor ieder bedrijf

Contacteer ons

Contact

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork