Gratis huurvoertuigen voor zorgpersoneel


Aangezien het aanbod in openbaar vervoer afneemt en zorgverleners bij uitstek de regels van social distancing op de weg van en naar het werk best zo strikt mogelijk naleven, stelt de autoverhuursector 500 gratis voertuigen ter beschikking van medisch personeel en zorgverleners.

Gratis huurvoertuigen vooor zorgverleners

De sector van de autoverhuurbedrijven wenst in deze crisis haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen. Van zorgverstrekkers als medisch personeel en verpleegkundigen zal de komende tijd enorm veel flexibiliteit gevraagd worden. Dit zijn alles behalve nine-to-five jobs en de laatste stress waarmee je deze mensen wil opzadelen is om bus of trein te halen of om constant te moeten opletten niet te dicht bij medereizigers te komen.

De voorwaarden van toepassing op deze gratis verhuringen kan u verkrijgen bij de deelnemende verhuurders.

Het gaat specifiek over voorwaarden zoals rijbewijs, identiteitscontrole en bewijs dat u actief werkzaam bent in de zorgsector. Zaken als tankkosten, boetes en een franchise per ongeval en per schade in fout zijn voor eigen rekening, daarvoor kan een borgstelling met bv. credit card gevraagd worden. U gaat akkoord met deze algemene en specifieke contractuele voorwaarden van de betreffende autoverhuurder.

De gratis huurtermijn loopt tot het einde van de quarantainemaatregelen of tot andere beslissing van de gekozen verhuurder. Actie geldig vanaf 24 maart 2020.

U haalt de wagen zelf op en brengt hem zelf terug op een van de deelnemende huurlocaties

Aanbod geldig zolang de voorziene voorraad van voertuigen beschikbaar is en op de locaties in België bepaald door de verhuurder. 

Door de permanente evoluties op vlak van Coronavirus, kunnen er beperkingen gelden op vlak van openingsuren en geopende locaties.

 


Contacteer ons rechtstreeks voor reserveringen en voorwaarden.

Onze contactgegevens:

Enteprise en Rent a car

Tel. 012 39 09 40 * E-mail: info@rentacar.be * Overzicht met verhuurkantoren op www.rentacar.be en www.enterpriserentacar.be

 

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork