Bruxelles fait son cinéma

Ga terug

Reeds verschillende jaren engageert Rent A Car zich als sponsor van 'Bruxelles fait son cinéma', welbekend owv zijn gratis vertoningen in open lucht, op verschillende locaties, die wellicht minder bekend zijn voor het grote publiek, in verschillende gemeentes in Brussel... Een mooie gelegenheid om Brussel in al zijn diversiteit te ontdekken !

In navolging van een aloude mediteraanse traditie, installeert dit reizende bioskoopproject zich reeds 16 jaar in de hoofdstad, en herleeft de oude brusselse glorie van de buurtbioskopen, die helaas maar al te vaak verdwenen zijn.

Dorien Vervloet

diëtiste bij Body2Win
Hartelijk dank voor de service die jullie aanbieden. Ik heb reeds in vorige bedrijven leasewagens gekregen en ik merk een ontzettend opvallend verschil. Als ik een vraag heb i.v.m. mijn wagen, dan krijg ik meteen feedback en wordt niet van de ene dienst naar de andere gestuurd. Bedankt !

Danny Uyttersprot

particulier
Ik was heel positief verrast over het professionalisme en de gedrevenheid waarmee elk van de verschillende Rent A Car-medewerkers hun job uitoefenden, steeds met een maximale klanttevredenheid als belangrijkste doelstelling. Proficiat !

Jean-Michel Basimbizi

CEO van Enjoy Crew
Ik wil graag het team van Rent A Car Elsene bedanken voor hun kwaliteitsvolle service en de vriendelijke houding van iedere medewerker. Bovendien voorzien ze me steeds van een recent voertuig aan een vaste prijs, waardoor ik mijn budgetten makkelijk kan beheren (geen extra belastingen, onderhoud, een pechverhelping en vervangwagen indien nodig?). Ik ben van mening dat Rent A Car het beste autoverhuurbedrijf van het land is.
  • Flexibility Flexibility
  • PersonalService PersonalService
  • ExtensiveNetwork ExtensiveNetwork